Om Inredningslust

Bakom Inredningslust

Din fullservicebyrå
inom inredning

Expert på design & inredning

I större delen av mitt liv har jag jobbat med inredning och jag tröttnar aldrig! Det är min gåva och förmåga i livet att kunna se och hjälpa människor med deras miljö. Varje uppdrag är unikt och jag drivs lika mycket av de stora omfattande företagsuppdragen som de lite mindre ”hemmahos” projekten.

Jag är utbildad ekonom i grunden och startade mitt första företag som 23 åring. Har bla drivit egen butik, jobbat som marknadskoordinator, utbildat och jobbat som produktchef för ett större inredningsföretag men drömmen om att fullt ut jobba som Inredare fanns alltid närvarande. 2010 tog jag klivet jag aldrig ångrat! I tvår år pluggade jag på heltid till Inredare med säljkompetens på en yrkeshögskola vilket visade sig vara det bästa karriärdraget i mitt liv! 

Jag har sedan 2012 haft förmånen att driva mitt egna företag med otroligt många varierande, utmanande och spännande projekt. Under pandemin jobbad jag som anställd och utbildade Sverige Inredare i Malmö, Göteborg och Stockholm. Idag har jag mer än 60 av Sveriges bästa inredningsleverantörer med mig, ett brett kontaktnät med andra Inredare, konstruktörer, hantverkare och samarbetspartners.

När du anlitar mig får du en rutinerad och driven Inredare med lång erfarenhet som ödmjukt ser varje uppdrag som unikt och galet spännande.

Du är så välkommen att kontakta mig!

Pernilla Brandt Englund 🙂

"Pernilla Brandt Englund, är en erfaren inredare och designer. Hon är en kreativ kraft med långvarig expertis inom branschen som behärskar konsten att skapa visuell identitet och väcka intresse".
-Samarbetspartner

År 2019 kunde ni följa mig i Husdrömmar. Otrolig upplevelse att visa vår resa till husdrömmen med Svenska folket och fantastiska Gert och Ann. 

Mer än 50 inspelade timmar, ett halvårs filmande med proffsiga SVT1, en givande, spännande och tidskrävande resa som resulterade i ett fantastiskt hus. 

På 10-års festen var vi med igen då med ett återbesök där tittaren fick se vårt då pågående bygge.

I år 2024 görs det ännu en påhälsning för att visa det färdiga resultatet!

 

Rulla till toppen