Kontakt

Inredningslust

Kontakta mig

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Möte hos Inredningslust eller hemma hos dig

Du tar med ritning och bilder. Vi sitter tillsammans och diskuterar, tittar på materialalternativ och stilar samt kanske textilier. Efter vårt möte har du en bra plan för dina val. Tjänsten är en muntlig konsultation där du själv tar anteckningar.

Första möte

Jag kommer ut på plats där du/ni berättar och visar er miljö, jag tar bilder och återkommer med en offert baserat på det vi kom överens om.

Ett första möte kan även vara på distans, du skickar över bilder och berättar om ditt hem, din miljö jag återkopplar med en offert. Om den blir godkänd kommer all presentation och underlag skickas över digitalt.

Jag hjälper er med hela processen

I min värld är inget projekt för litet, för stort eller för utmanande. I över tio år har Inredningslust hjälpt kunder till en bättre miljö. Jag kan det här med att inreda, designa, renovera, nyproducera.  Från start till mål finns jag och mina leverantörer med på vägen till ert drömhem.

3D-Ritning

Allt har sin början och för att få kunden att förstå vart det kan landa behövs redskap. Många har svårt att se förbi en platt planskiss, man måste gestalta med inspirerande bilder och ge en tydlig bild med 3d skisser. Här kommer ett urval på hur det kan se ut..

Rulla till toppen